상세 컨텐츠

본문 제목

Making 3 kinds of super simple side dishes!!!

카테고리 없음

by 세아,한율이네 2024. 3. 2. 02:26

본문

반응형

Today’s post~ Making a super simple side dish!

Before posting, the cooking category is about my own cooking method.
I only eat what I want to eat and cook what I want to do, and it is not a professional cooking class or recipe.

Now, let’s start first~

This is a side dish that can be easily found anywhere. Stir-fried anchovies, stir-fried fish cake, stir-fried eggplant.
Although they are all stir-fried side dishes, as the title suggests, they are very simple to make!

Actually, stir-fried side dishes are the easiest to make. All you have to do is cut it and fry it haha.

The first side dish among the three, stir-fried fish cake~ Ta-da~
Ingredients: 2 packs (240g) of fish cake, 1 onion, 1 paprika, a piece of minced garlic, 2 tablespoons of soy sauce, sesame seeds, starch syrup, edible ingredients

First, cut one onion.

Then cut the fish cake into appropriate sizes. The type of fish cake depends on each person’s taste.
And add a bunch of minced garlic.
(※Garlic is a key ingredient in my cooking, so I always prepare it in advance.)

Prepare the paprika.

It may seem strange to add paprika, but my wife likes paprika, so I add it.
(Surprisingly, it tastes good~ haha)

This is a tip for cutting paprika.

1. Cut the paprika in half.
2. Remove the seeds inside and cut the top and bottom of the paprika as shown in the picture.
3. Cut into strips.

Paprika is one of the tricky ingredients to chop. Haha.
This is my own grooming method, so if you use a different method, please share the information.

 

Once you have prepared the ingredients, just put them all in a frying pan and fry them.

The cooking time and roasting order may be different for each ingredient, but I don't know about that. It's not something I learned professionally, but I just got the hang of it by trying various things I like to eat, so please refrain from tackling me~ haha.

Once it is stir-fried to some extent, add 2 tablespoons of so

y sauce. If you like it salty, you can add one more spoonful.
It doesn’t have to be soy sauce, right? You can season it with salt, or just fry it in oil without seasoning it.

After frying it properly, sprinkle starch syrup and sesame seeds on it and place it in a side dish bowl.
how is it? Cha~~~~Cancer is easy, right? Stir-fried fish cake is not a difficult side dish~ haha.

This is the end of stir-fried fish cake. The next post is about stir-fried anchovies.

반응형